Workshops

KLEUR- EN KLEDINGSTIJLADVIES, IMAGO ADVIES, TRAINING EN COACHING


INLIBRA; INNERLIJK EN UITERLIJK IN BALANS

 


MET EEN VRIENDINNENGROEP IETS DOEN?            VRIJGEZELLENPARTY?             MOEDER EN DOCHTER(S) UITJE?            (SCHOON)ZUSSENDAG?            BEDRIJFS/TEAMUITJE?


KLEURANALYSE EN FOTOSHOOT 

Workshop/uitje in samenwerking met Sascha Smeets van Sascha Smeets Fotografie


Voor iedereen (individueel of groep) een kleurenanalyse op basis van huid-, haar- en oogkleur, zodat je weet welke kleuren jou laten stralen. Én je wordt opgemaakt in je kleurtype. Daarna start de fotoshoot  en wordt je professioneel op de foto gezet door Sascha Smeets. Ook kan er een groepsfoto gemaakt worden. Iedereen krijgt twee portretfoto's; een kleur en één zwart-wit (vrij te gebruiken voor bijv. social media), en de groepsfoto, voor een blijvende herinnering aan het uitje.


Geschikt vanaf 4 personen tot maximaal 20 personen,

duur min 1,5 uur - max 3 uur, 59,95 euro p.p.WORKSHOP KLEUR

In deze workshop leer je de basiskennis van kleur en alles over ‘het psychologisch effect van kleur’,  De kleuranalyse laat zien welk kleurtype je bent en je leert hoe je een evenwichtige garderobe samenstelt met de kleuren van je palet.


Geschikt voor 6 tot 20 personen; 39,95 euro p.p. duur 3 uur, inclusief hand-out

Bij 4 of 5 personen; 49,95 euro p.p.WORKSHOP STIJL

Aan de hand van een figuuranalyse gaan we je figuurtype vaststellen. Ook leer je je pluspunten te accentueren en minpunten te camoufleren. Hiervoor krijg je heel veel nuttige tips en trucs. Iedereen mag een miskoop meenemen die we gaan analyseren.


Geschikt voor 6 tot 20 personen; 39,95 euro p.p., duur 3 uur, inclusief hand-out

Bij 4 of 5 personen; 49,95 euro p.p.WORKSHOP KLEUR EN STIJL

Combinatie van de workshop kleur en de workshop stijl.


Geschikt voor 6 tot 20 personen; 59,95 euro p.p., duur 2 dagdelen, inclusief hand-out

Bij 4 of 5 personen; 69,95 euro p.p.WORKSHOP SIZE DOES’NT MATTER

Je maat is niet belangrijk! Iedereen kan er mooi en verzorgd uitzien als je weet waar je op moet letten. In deze workshop leer je hoe je er slanker, mooier en jonger uit kunt zien.


Geschikt voor 4 tot 12 personen; duur 3 uur, 39,95 euro p.p., inclusief hand-out.Reiskosten € 0,29 per kilometerNeem gerust contact op voor vragen over de mogelijkheden of meer informatie.


Prijzen zijn inclusief BTW en uitsluitend voor particulieren. Voor bedrijven/organisaties maak ik graag een offerte op maat.

Met groepen werk ik uitsluitend op locatie bij de klant.