Over mij

KLEUR- EN KLEDINGSTIJLADVIES, IMAGO ADVIES, TRAINING EN COACHING


INLIBRA; INNERLIJK EN UITERLIJK IN BALANS


Mijn naam is Annemieke Mouw, Imago stylist en coach op het gebied van persoonlijke presentatie.


Vanuit interesse in mensen ben ik jaren geleden, naast mijn werk in het bedrijfsleven begonnen aan de opleiding counselor/psychosociaal werker bij de Academie Integrale Menswetenschappen in Utrecht. De volgende stap was werk in de re-integratiebranche waar begeleiding bij terugkeer naar de arbeidsmarkt centraal stond.

 

De eerste indruk, hoe presenteer ik mijzelf en hoe verbeter ik mijn zelfvertrouwen zijn belangrijke aspecten in het re-integratie proces. Ik ben mij gaan specialiseren in het werken aan persoonlijke presentatie.

 

De belangstelling voor mode, kleding, kleur en stijl was er altijd al. Om hiermee ook professioneel te kunnen werken heb ik de opleiding Imago Stylist bij Professional Image Partners afgerond.


Deze twee aspecten vallen nu samen in mijn werk als imago stylist, de passie voor mode, trends en kleding en mijn oog voor de individuele persoonlijkheid. Innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans brengen!


Sinds enige jaren werk ik, naast mijn werk als zelfstandig imagostylist, parttime als verkoopstylist in een boektiek. Hier kan ik dagelijks mijn passie voor kleur, stijl en kleding en 'de mens erachter' kwijt.

 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP: Annemieke Mouw: info@inlibra.nl of mobiel 06 52 633 698