Imago advies

KLEUR- EN KLEDINGSTIJLADVIES, IMAGO ADVIES, TRAINING EN COACHING

 

INLIBRA; INNERLIJK EN UITERLIJK IN BALANS

 

 

ZICHTBAARDER WORDEN? BETER (PROFESSIONELER) OVERKOMEN? JE UITSTRALING VERSTERKEN?

Bij een Imago advies gaan we dieper in op de balans tussen innerlijk en uiterlijk; wat wil je uitstralen en hoe kun je je uiterlijk (ook zakelijk) voor je laten werken. Aan de hand van het zogenaamde 'Image ID' wordt stap voor stap duidelijk hoe je je stijl kunt aanpassen aan persoonlijkheid, werk en levensstijl.

 

Van belang is het ‘ontdekken’ van jouw persoonlijke stijl; de stijl die past bij jouw figuur, persoonlijkheid en levensstijl. Met je persoonlijke stijl benadruk je jouw persoonlijkheid en eigenheid. Je versterkt je uitstraling en daarmee ook je zelfvertrouwen. Zet je garderobe bewust in om je ‘boodschap’ beter uit te dragen en je doelen te bereiken.

 

 

IMAGO ADVIES inclusief colorcard, stijlboek en Image ID; 159,95 euro

 

Kleur- en stijladvies met Image ID. Je ontdekt jouw kleurtype en figuurtype, leert wat je wél en beter niet kunt dragen.

Met behulp van het Image ID wordt je je bewust van het effect van je kleding en uitstraling. In deze leerzame sessie gaan

we aan de slag met hoe je overkomt, je persoonlijke stijl én imago. Wie ben jij, wat wil je uitstralen en welke stijl past bij jou

zodat je uiterlijk overeenkomt met je innerlijk; duur 3,5 - 4 uur

 

 

Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW, voor bedrijven/organisaties exclusief BTW

Bij advies op locatie; reiskosten per km € 0,29