Bedrijven

KLEUR- EN KLEDINGSTIJLADVIES, IMAGO ADVIES, TRAINING EN COACHING


INLIBRA; INNERLIJK EN UITERLIJK IN BALANSPROFESSIONELE UITSTRALING?                                                                 MEDEWERKERS GEKLEED VOLGENS DRESSCODE?                                                              LEREN SOLLICITEREN?


Voor bedrijven / organisaties stel ik graag een programma op maat samen. Dit kan zowel individueel als in groepverband.

Bijvoorbeeld:


 

Training/workshop/presentatie 'persoonlijke presentatie'; (zakelijk)kleding- en imagoadvies

 

Niet alleen het kantoor, huisstijl en logo zeggen iets over een organisatie. Ook hoe de medewerkers zich presenteren en communiceren is van belang. Zij zijn immers het visitekaartje van het bedrijf. Is er een dresscode en sluit de kledingstijl van de medewerkers hierop aan?

De juiste kleding onderstreept de persoonlijkheid van de medewerkers én het imago van de organisatie. Dit heeft zijn weerslag op prestaties en samenwerking.

 


Sollicitatietraining; 'persoonlijke presentatie'; kleur- en kledingadvies

 

De praktijk wijst uit dat een goed voorbereide kandidaat bij een sollicitatie meer kans maakt om ook aangenomen te worden. Bij die voorbereiding hoort ook de  uiterlijke presentatie; kies de kleding bewust want er is maar één kans om een 1e indruk te maken. Kleding in de juiste kleuren en passend bij de persoon en de gelegenheid zorgen voor meer zelfvertrouwen en een professioneler uitstraling.Op dinsdag 7 april hebben wij bij Participatiehuis ZON in Nunspeet een workshop kleuranalyse gehad van InLibra. Heel erg interessant om eens op die manier naar kleur te kijken en ook bijzonder om met eigen ogen te zien wat voor effect kleur kan hebben op je uitstraling. Wij hebben ervan genoten en ik weet zeker dat heel wat kledingkasten inmiddels kritisch zijn bekeken bij de mensen thuis. Bedankt voor deze ontzettend gezellige, maar ook informatieve middag! Team en deelnemers van Participatiehuis ZON


 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Voor zakelijke trainingen, workshops en presentaties doe ik graag een aanbod op maat, afgestemd op uw wensen en voorkeuren.


Met groepen werk ik uitsluitend op locatie bij de klant.